top of page

Holdplan

Hold typer

DAGENS HOLD

Klassisk funktionel træning. Afveksling og nye udfordringer er i fokus, så træningen aldrig bliver ensformig og kedelig.Vi starter altid med en grundig opvarmning, oftest efterfulgt af enten et styrkefokus eller arbejde med en bestemt bevægelse. Derefter følger en eller flere workouts, der får pulsen op og sveden frem på panden.

STYRKEWOD

Stærkmandstræning med et twist. Fokus er på basale styrkeløft, stærkmandsdicipliner og træning, der understøtter generel styrkeudvikling i hele kroppen. Forvent alt fra dødløft og bænkpres til dækflip og ropeclimbs – og at du bliver en stærkere udgave af dig selv!

MAKKERWOD

Tag din træningsbuddy under armen og få sved på panden med en lækker workout sammen! Vi arbejder altid i hold af mindst to omkring dagens makkerwod, så forvent ekstra fokus på samarbejde, teamspirit og højt humør – og alt det gode, fra funktionel træning.

VÆGTLØFTNING

Vi arbejder fokuseret med de 2 olympiske løft - Snatch og Clean & Jerk – som ofte indgår i funktionel træning. På holdet arbejder vi både med teknikken i de tunge løft og i de lettere løft, som kan implementeres i workouts. Der kan altså både være dage med ren teknik, dage med tunge løft og dage med mere ”workout”-agtige vægtløftningssessioner.

METCON

Konditionstræning på den sjove måde! Her arbejder vi på alt fra de helt korte, eksplosive intervaller og de længere moderate perioder. Vi vælger let tilgængelige øvelser, der ikke kræver megen teknisk vejledning, så vi hurtigt kommer i gang og får sved på panden.

INTROHOLD

Kom godt i gang med din træning som nyt medlem. Igennem otte træningspas kommer du i berøring med de mest gængse øvelser indenfor styrketræning, vægtløftning, gymnastics og konditionstræning. Når du har været igennem alle otte er du godt rustet til at fortsætte din træning på vores almindelige hold.

BEGYNDERHOLD

Begynderholdet er til dig, der har behov en god og tryg introduktion til funktionel træning. Vi sørger for at træningen foregår på et niveau og i et tempo, hvor alle kan være med - uanset erfaring – og opleve den gode stemning.

GYMNASTICS

Kan du tænke dig at blive bedre i de gymnastiske øvelser? Få helt styr på teknikken i kipping pullups, dips, Toes to Bar, Muscle Ups mm.? På Gymnastics arbejder vi med progressioner og øvelser, der effektivt hjælper dig hen imod udførslen af disse øvelser - og meget andet.

SENIORHOLD

For vores ældre medlemmer eller for dig, der måske er i gang med et genoptræningsforløb efter en skade eller operation og som har brug for et skånsomt træningspas.

FAMILIEHOLD

Træn med dit barn! Vi sammensætter et træningspas, der passer til både dig og dit barn uanset alder. Her er lige dele leg og træning, og fokus er på at finde glæde ved at bevæge sig sammen som familie.

YOGA

Et hold, der forbedrer din bevægelighed og mobilitet - og hjælper til at komme helt ned i tempo. Vi sørger for en god, afvekslende udstrækning -  ofte med fokus på åndedrætsøvelser – der holder dine led sunde og dit bindevæv smidigt i hele kroppen. Et fantastisk supplement til de mere belastende træningshold.

bottom of page